Üdvözöljük a www.lawandtranslation.com oldalain!

Jogászok és jogi szakfordítók, fordítók és fordító irodák összefogása eredményeként született meg a www.lawandtranslation.com weboldal, amelyen ügyfeleink, munkatársaink és a nyelvészet, fordítás, jogi szakfordítás iránt érdeklődők számára egyaránt kínáljuk ingyenes, illetve térítés ellenében biztosított szolgáltatásainkat. A honlap elkészítésekor kettős célkitűzést tartottunk szem előtt: egyrészt - természetesen a fordítóirodák által biztosított általános nyelvi szolgáltatásokon túlmenően - hiánypótló, a jogász-fordítói munkát megkönnyítő szolgáltatásokat kívánunk nyújtani a weboldalra látogatók számára, másrészt a jogi és más témájú szakszövegek fordításával foglalkozó munkatársaink és más fordítók munkáját támogató, könnyedén, gyorsan és folyamatosan használható fordítói portált törekedtünk létrehozni.

Angol-magyar jogi szaknyelvi fordítási és lektorálási szolgáltatásaink mellett figyelmükbe ajánljuk forróvonalas segélyszolgálatunkat, ahol jogi és szakfordítói végzettséggel rendelkező munkatársunk várja megkeresésüket és segít, ha valaki nehézségekbe ütközik egy kifejezés megfelelő angol vagy magyar nyelvű fordításával kapcsolatban. Hasznos segítséget nyújthat továbbá a www.lawandtranslation.com munkatársai által létrehozott folyamatos bővítés alatt álló és ingyenesen elérhető angol-magyar kétnyelvű jogszabály gyűjteményünk. Amennyiben saját ügyfelei megelégedettségére, vagy munkája minél magasabb szintű végzése érdekében szeretne elmélyedni a jogi szakszövegek fordításának sajátos tudományában, szolgáltatásaink közül ajánljuk Önnek jogi szaknyelvi távoktatási kurzusainkat!

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink minden esetben a legmesszebb menőkig elégedettek szolgáltatásainkkal - fordításaink nyelvi és szakmai minőségével, a kapcsolattartás gyorsaságával, rugalmasságával, az általunk biztosított nyelvi és szakmai támogatással, és arra, hogy - a visszajelzések alapján - igen pozitív ügyfél élménnyel gazdagodtak! Mielőtt kiválasztaná szaknyelvi szolgáltatásokat biztosító partnerét, olvassa el néhány kiemelt ügyfelünktől kapott ajánlásunkat!

Akár munkája, akár hobbija során kerül kapcsolatba a fordítás világával, annak szépségeivel és izgalmas kihívásaival, érdekelhetik a fordítással, jogi szakfordítással kapcsolatos hírek, érdekességek, tippek és trükkök. Ajánljuk ezért minden érdeklődő látogatónknak a www.lawandtranslation.com weboldal hivatalos blogját, amely honlapunk Law and Translation Blog oldalán, illetve ezen a közvetlen linken egyaránt elérhető.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, az elérhetőségeink között megtalál minden rendelkezésre álló kapcsolattartási pontot, e-mail címet és azonnali üzenetküldési lehetőséget. A megkeresésekre a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk! Ugyanezeken a kapcsolattartási pontokon várjuk a honlappal kapcsolatos észrevételeiket és javaslataikat is; örömmel veszünk minden visszajelzést, hiszen célunk, hogy ügyfeleink, felhasználóink minél könnyebben és a legnagyobb megelégedettséggel vehessék igénybe szolgáltatásainkat!

Kérdése van honlapunkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Segítünk!

Skype Tamas, L&T

GTalk Tamas, L&T