A 2003. évi XCII. törvény 
az adózás rendjérőlAct XCII of 2003
on the rules of taxationhttps://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CDUQFjAB&url=http%3A%2F%2Fgss.unicreditgroup.eu%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fmarkets%2Fdocuments%2FAct%2520on%2520the%2520Rules%2520of%2520Taxation.pdf&ei=iDHMUtzjFomQtQbE8YCoBA&usg=AFQjCNFPlOrI6Sua-_UKRy1CUSfo-t7SKg&sig2=CJ31A9SawoUECNN_0IkFNg&bvm=bv.58187178,d.YmsKedves Látogatónk!


A fenti linken elérhető jogszabályszöveg magyar nyelvű változata a magyarország.hu internetes ügyfélszolgálat jogszabály keresőjén keresztül megtalálható dokumentum.

Az angol nyelvű változat az interneten nyilvánosan elérhető, más weboldalakon elhelyezett fordítás.

Mivel a fordítást nem mi készítettük, a szöveget tartalmazó fájl nem a mi domainünk alatt található, annak tartalmára befolyásunk nincsen, valamint oldalunkon csupán a dokumentumra mutató linket helyezünk el, kérjük, a fordításban található esetleges hibákat, illetve a magyar szövegtől való esetleges eltéréseket - amelyek különösen a fordítás elkészítésének időpontja óta bekövetkezett jogszabálymódosításokból származhatnak - ne nekünk róják fel!

Jogszabálygyűjteményünk bővítésén folyamatosan dolgozunk és minden segítségnek örülünk! Amennyiben a gyűjteményben jelenleg nem szereplő angol nyelvű jogszabály fordítást talál az interneten, küldje el nekünk a linket, illetve ha oldalunkon nem elérhető helyre mutató hivatkozást talál, kérjük, jelezze nekünk, hogy a hibás linket kijavíthassuk!

Jogi szakfordításra, szaknyelvi tanácsadásra van szüksége? Segítünk!

Skype Tamas, L&T

GTalk Tamas, L&T